Tauro-Trade Kft

Lójártató malom

Tisztelt Hölgyem /Uram!

Cégünk elsõsorban tenyész szarvasmarhák exportjával és importjával foglalkozik. Ezen munkánk kapcsán sokat jártunk Hollandiában és számos holland céget ismertünk meg, köztük a Molenkoning B.Vcéget is. A Molenkoning cég több, mint 20 éves tapasztalattal a háta mögött lójártató gépeket gyárt, gépeik megtalálhatók Európában a legnevesebb lovasoknál, de az amerikai kontinensen és Japánban is.  A Hollandiai látogatásaink során számos lótenyésztõ és versenyzõ istállójában tettünk látogatást, mindannyiuknál láttuk a lójártató gépet. Ma már Magyarországon is egyre nagyobb számban láthatóak ezek az emberi munkaerõt és idõt megtakarító gépek, létesítésük emelik a lovas létesítménynek értékét. A gépek emberre és lóra tökéletesen biztonságosan, megbízhatóan üzemelnek.

Cégünk folyamatosan értékesíti a különbözõ tipusú Molenkoning lójártató gépeket Magyarországon, használóik teljes megelégedésére. A legrégebben telepített gépünk tizedik éve üzemel hibátlanul. Sajnos azt tapasztaljuk, hogy néhányan megpróbálják a gépet másolni, a másolatok azonban nem teljesítik a velük szembeni azon elvárásokat, amelyeket az eredeti gép tud. Az általunk forgalmazott lójártató gépek teljesen galvanizáltak, kiváló stabilitásúak a konstrukciójuknál fogva, zajtalan ékszíjmeghajtásúak, 15 000 óra élettartamra alkalmas sebességváltós motorral. A gépre a gyártó két év garanciát ad.
Mellékelünk Önöknek egy ismertetõt, amelyben részletes tájékoztatót adunk Önöknek a Molenkoning cég által gyártott lójártató típusokról és röviden szólunk a géprõl is.

Amennyiben sikerült felkeltenünk az Önök érdeklõdését a lójártató gép iránt, keressenek bennünket, szívesen adunk bõvebb tájékoztatást és az Önöket érdeklõ típusra árajánlatot.

A lójártató gép összes típusa szerepel a Mezõgazdasági Gépek Katalógusa listáján. A gép rendelkezik az európai CE ás amerikai CSA minõsítéssel.

Weboldal: molenkoning.com

Üdvözlettel

Dr. Zarubay Árpád
igazgató